Groepsverblijf

Tegenover het "Kamperfoelie bos" ligt de uniek gelegen groepsaccommodatie Zwaluwhof. Vlakbij badplaats De Koog, op 10 minuten loopafstand naar overdekt zwembad “Calluna” en slechts 15 minuten fietsen naar Ecomare. Het verblijf is geschikt voor groepen tot 46 personen verdeeld over drie gebouwen op een perceel van 1 hectare omringd door veel groen. Er is Wifi in de Schapenboet en op het terras.

Schapenboet

In de traditionele Texelse “Schapenboet” zijn op de begane grond een ruime keuken, een gemeenschappelijke ruimte met lounge hoek, twee toiletten en twee douches. Op de eerste verdieping is een slaapzolder met acht slaapplaatsen.
De keuken is ingericht om zelf maaltijden te bereiden voor grote groepen. Er is voldoende serviesgoed aanwezig, een kooktoestel, oven en twee grote koelkasten met één vriesvak.

Slaaphuis

In het “Slaaphuis” zijn twee slaapzalen met stapelbedden. In de ruimte beneden zijn 14 slaapplaatsen en op de bovenverdieping zijn 16 slaapplaatsen. Er is een natte ruimte met twee douches en twee toiletten en lange wastafels.

Zomerhuis

Het “Zomerhuis” kunnen acht personen overnachten. Het bestaat uit een slaapkamer met twee stapelbedden, twee slaapkamers met één stapelbed, een douche en een toilet.

Buitenterrein

Op het grote recreatie terrein zijn tuintafels met stoelen aanwezig, een BBQ en een pingpongtafel. Op het grasveld staan voetbalgoaltjes, volleybalnet en korfbalpalen. Er is voldoende ruimte voor diverse sport -en teambuilding activiteiten. Voor 's avonds is er een kampvuur plek.

Kussenslopen, onderlaken en slaapzaken dienen zelf te worden meegenomen en zijn verplicht om te gebruiken.
De groepsleiding houdt voortdurend toezicht op alle deelnemers, kinderen beneden 18 jaar mogen niet zonder leiding aanwezig zijn.

Groepen die uitsluitend komen om te feesten, adviseren wij daarvoor een geschikter onderkomen te zoeken.

Voor de overige huisregels klik hier.