Welkom bij groepsverblijf Zwaluwhof

Op het mooie eiland Texel vindt u Groepsverblijf Zwaluwhof. De groepsaccommodatie is gelegen in een bosrijke en rustige omgeving, op loopafstand van de duinen en het strand en net buiten het gezellige De Koog.

Zwaluwhof heeft een speelterrein van één hectare, inclusief een pingpong tafel, een volleybalnet, voetbalgoaltjes en een kampvuur plek. Texel biedt vele mogelijkheden op het gebied van recreatie, natuur en cultuur.

De groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 46 personen en u bent de enige aanwezige groep. Honden zijn niet toegestaan.In de sfeervolle Texelse Schapenboet is een compleet ingerichte keuken met alle benodigdheden voor zelfverzorging. Geen zin om te koken of voor het ontbijt te zorgen? U kunt ’s ochtend verse broodjes laten bezorgen of door een cateringbedrijf een heerlijke lunch of maaltijd laten verzorgen.

Na aankomst op Texel met de Teso boot is het 40 minuten fietsen naar Zwaluwhof. Het is mogelijk fietsen te reserveren om vanaf de boot naar De Koog te fietsen, de bagage wordt dan naar het groepsverblijf gebracht.

Of u naar Texel wilt met een schoolreisje naar, werkweek, studiereis, familiereünie, bedrijfsuitje of een uitstapje met uw vereniging of scouting, neem contact op voor de mogelijkheden. We staan voor u klaar!

Groepen die uitsluitend komen om te feesten, adviseren wij daarvoor een geschikter onderkomen te zoeken.

Graag tot ziens bij groepsverblijf Zwaluwhof op Texel
Steffen en Marjon